Deaktivering eller aktivering af Registrering af placering

Med funktionen Registrering af placering kan du vælge indstillinger under Forbindelsesblokering til alle de netværk, Mac-computeren opretter forbindelse til. Som standard kategoriseres det netværk, Mac-computeren er forbundet til, når du installerer Norton-programmet, som pålideligt. Når du forbinder Mac-computeren til svagere eller mere sårbare netværk, kategoriserer Norton-programmet disse netværk som ikke pålidelige. Men hvis du mener, at et netværk er sikkert og pålideligt, kan du ændre netværkskategorien til pålideligt.

Du kan aktivere og deaktivere funktionen Registrering af placering i vinduet Avanceret.

Deaktivering eller aktivering af Registrering af placering

1. Klik på Åbn Norton Security i Norton QuickMenu.

2. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

4. I rækken Registrering af placering skal du flytte knappen til positionen Fra eller Til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v56201851_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016