Konfiguration af firewallregler for et program

Programmer, der kører på din Mac, opretter forbindelse til internettet for at hente opdateringer eller sende oplysninger om et program. Hvis du f.eks. åbner Apple iTunes, opretter det forbindelse til internettet for at hente de seneste iTunes Store-oplysninger. Hvis du har tillid til programmet, kan du tillade, at det opretter forbindelse til internettet.

I nogle tilfælde ønsker du måske at afvise et programs internetadgang. For eksempel hvis Norton-programmet giver dig besked om et program, der forsøger at oprette forbindelse til internettet. Du kan blokere internetforbindelsen for programmet for at undgå, at det sender eller modtager skadelige data.

Brug vinduet Programblokering til at konfigurere internetadgangen for et program. Det valgte program vises på listen Indstillinger i vinduet Programblokering. Programnavnet og den valgte indstilling for firewallen vises på listen Indstillinger i vinduet Programblokering.

Konfiguration af firewallregler for et program

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Programblokering.

4. Klik på Tilføj program i vinduet Programblokering.

Hvis det ønskede program ikke vises på listen, skal du klikke på Andet for at søge efter programmet.

5. Gå til dialogboksen Vælg program, og vælg det ønskede program.

6. Klik på Vælg.

Navnet på det program, du har tilføjet, vises på listen Indstillinger i vinduet Programblokering.

7. Klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v56198038_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016