Konfiguration af firewallregler for en IP-adresse

Du kan angive firewallregler for en IP-adresse, der gælder en bestemt netværksplacerings indstilling.

Tillidszone i ruden Vis viser IP-adresser, hvortil eller hvorfra du har tilladt adgangsforsøg for en netværksplacering. Blokeringszone i ruden Vis viser IP-adresser, hvortil eller hvorfra du har blokeret en netværksplacerings adgangsforsøg.

Konfiguration af firewallregler for en IP-adresse

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

4. I vinduet Forbindelsesblokering i menuen Redigering af indstillinger skal du vælge netværksplaceringen.

5. Klik på Zoner i menuen Vis.

6. Klik på Tilføj IP-adresse.

Du kan også bruge + ved siden af rækken Blokeringszone eller Tillidszone til at vælge adgangindstillingerne for IP-adressen.

7. Vælg standardadgangsindstillingen i vinduet Rediger adresse. Du kan vælge mellem:

Tillad

Gør det muligt at tillade forbindelser til eller fra alle computere på netværket.

Bloker

Gør det muligt at blokere forbindelser til eller fra en angivet computers IP-adresse.

8. Gå til adressemenuen, og vælg en indstilling for at angive IP-adresserne for de computere, som adgangsindstillingerne skal gælde for. Du kan vælge mellem:

Alle computere på mit aktuelle netværk

Gør det muligt at tillade eller blokere forbindelser til eller fra alle computere på netværket.

En enkelt computer

Gør det muligt at tillade eller blokere forbindelser til eller fra en computer, der har en bestemt IP-adresse.

Alle IP-adresser, der begynder med

Gør det muligt at tillade eller blokere forbindelser til eller fra computere, der har en bestemt basisadresse.

Alle IP-adresser på et netværk

Gør det muligt at tillade eller blokere forbindelser til eller fra computere på et lokalt netværk.

9. Klik på Indstillinger for logføring og beskeder for at konfigurere Norton-programmet til at bevare registreringer og underrette dig om adgangsforsøg.

10. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v56197815_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016