Konfiguration af indstillinger for Forbindelsesblokering

Indstillingerne for Forbindelsesblokering anvendes på indkommende eller udgående forbindelser, der bruger et bestemt program, en bestemt tjeneste, en bestemt port eller IP-adresse.

Du kan bruge vinduet Forbindelsesblokering til at konfigurere, om et program eller en tjeneste skal tillades adgang til at oprette forbindelse til internettet eller til et lokalt netværk. Du kan vælge den ønskede netværksplacering i menuen Redigeringsindstillinger og konfigurere indstillingerne for Forbindelsesblokering.

Du kan kun konfigurere indstillingerne for Forbindelsesblokering, hvis Forbindelsesblokering er aktiveret i vinduet Avanceret.

Denne opgave kræver en brugerkonto med administratorrettigheder.

Konfiguration af indstillinger for Forbindelsesblokering

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

4. Gå til vinduet Forbindelsesblokering, og vælg den netværksplacering, du vil konfigurere indstillingerne for Forbindelsesblokering for, i menuen Redigeringsindstillinger.

5. Vælg en indstilling i menuen Vis.

Indstillingerne i menuen Vis varierer, afhængigt af den valgte netværksplacering i menuen Redigeringsindstillinger.

Du kan vælge mellem:

Programmer

Gør det muligt at angive indstillinger for Forbindelsesblokering for de programmer, der kører på din Mac.

Tjenester/porte

Gør det muligt at angive indstillinger for Forbindelsesblokering for de tjenester og porte, der kører på din Mac.

Zoner

Gør det muligt at konfigurere den IP-adresse, som firewallen skal tillade eller blokere, at der oprettes forbindelse til eller fra.

Alle sorteret efter forrang

Gør det muligt at konfigurere og sortere de aktuelle indstillinger for Forbindelsesblokering i forrang for programmer, tjenester, porte og zoner.

6. Vælg en af følgende faner:

Indkommende

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for indkommende forbindelser for et program eller en tjeneste, der kører på din Mac.

Udgående

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for udgående forbindelser for et program eller en tjeneste, der kører på din Mac.

Indkommende & udgående

Gør det muligt at konfigurere adgangsindstillinger for oprettelse af forbindelse til og fra den angivne IP-adresse.

Denne fane vises kun, når du vælger Zoner i menuen Vis.

7. Brug pop op-menuen Handling nederst i vinduet Forbindelsesblokering til at angive andre indstillinger for forbindelsesblokering. Du kan vælge mellem:

Indstillinger for logning og beskeder

Gør det muligt at angive den type forsøg på adgang, som Norton-programmet skal bevare registreringer for.

Du kan også angive den type forsøg på adgang, som Norton-programmet skal give dig besked om.

Avancerede indstillinger

Gør det muligt at angive avancerede indstillinger for firewallen.

Nulstil til standarder

Gør det muligt at nulstille konfigurationen til standardniveau.

8. Klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v56189847_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016