Om Safe Web

Med Safe Web overvåges dine internetaktiviteter, og du beskyttes mod at besøge usikre websteder. Safe Web indeholder følgende funktioner:

• Norton Safe Web

• Norton Phishing-beskyttelse

Norton Safe Web giver dig et sikkert søgemiljø, idet webstedets vurdering vises med symboler ved siden af de enkelte søgeresultater. Beskyttelse mod phishing analyserer sikkerhedsniveauerne for websteder, du besøger, og viser en sikkerhedsvurdering for hvert enkelt websted.

Når Safe Web er aktiveret, analyserer Norton-programmet sikkerhedsniveauet for websteder og advarer dig, hvis du besøger bedrageriske websteder eller phishing-websteder.

Norton-browserudvidelserne føjes til din browser, når du starter Firefox-, Safari- eller Chrome-browseren, efter du har installeret Norton-programmet. I Safari-browseren bedes du om en bekræftelse, før udvidelsen tilføjes.

Du kan konfigurere følgende forskellige indstillinger med funktionen Safe Web:

Forbedring af søgeresultater

Gør det muligt at konfigurere Norton Safe Web til at vise webstedets vurdering med symboler ved siden af de enkelte søgeresultater.

Bloker skadelige websteder

Gør det muligt at konfigurere Norton Safe Web til at blokere websteder, som bruges til ondsindede og skadelige formål.

Vis en advarsel ved besøg på skadeligt websted

Gør det muligt at konfigurere Norton Safe Web til at vise en advarsel, når du besøger skadelige websteder.

Aktiver Norton Phishing-beskyttelse

Gør det muligt at aktivere eller deaktivere Norton Phishing-beskyttelse.

Med Beskyttelse mod phishing analyseres sikkerhedsniveauerne for de websteder, som du besøger.

Send hele URL'en, når der registreres et mistænkeligt websted

Gør det muligt at sende URL'en for det mistænkelige websted til Symantec.

I Norton-programmet kan du vælge Norton Safe Search som standardsøgemaskine. Norton Safe Search viser en sikkerhedsstatus for hvert af søgeresultaterne og Nortons vurdering heraf. Når du bruger Norton Safe Search som standardsøgemaskine, kan du foretage sikre søgninger fra din browsers adresselinje.

Sådan indstilles Norton Safe Search som standardsøgemaskine

1. Åbn din browser, og klik på ikonet for Safe Web-udvidelsen.

2. Klik på indstillingsikonet i den viste pop op-meddelelse for Safe Web.

3. Markér Aktivér Norton Safe Search som standardsøgemaskine på siden Browserindstillinger.

Desuden kan du indstille Norton-startsiden som din standardstartside. Der er flere oplysninger under Hvad er Norton-startsiden?.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v56160351_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 28/09/2015