Visning af de seneste aktiviteter

Vinduet Sikkerhedshistorik gør det muligt at få vist de seneste opgaver, som programmet har udført i baggrunden.

Du kan få vist oplysninger om de seneste aktiviteter under følgende kategorier i vinduet Sikkerhedshistorik :

Generelt

Gør det muligt at få vist alle de seneste aktiviteter, som er udført i Norton-programmet.

Firewall

Gør det muligt at se følgende:

• Tilladte eller blokerede programmer.

• Tilladte eller blokerede forsøg på oprettelse af forbindelse.

• Ændring af netværksplaceringen for din Mac.

• Tilladte eller blokerede angreb på sårbarheder.

File Guard

Gør det muligt at få vist en liste over uautoriserede forsøg på adgang til dine beskyttede filer.

Beskyt min Mac

Gør det muligt at se følgende:

• En liste over registrerede virus og de handlinger, der blev udført for at beskytte din Mac mod virus.

• En liste over virusscanninger, som Norton-programmet har udført på din Mac.

• En liste over karantænesatte arkiver.

Visning af de seneste aktiviteter

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Aktivitet i ruden i venstre side.

3. Klik på visningsikonet i rækken Sikkerhedshistorik.

4. Gå til vinduet Sikkerhedshistorik, og vælg den kategori, de seneste aktiviteter skal vises for.

5. Åbn de seneste aktiviteter, og klik på Udført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v56160045_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 04/05/2018