Visning af de seneste aktiviteter

Vinduet Sikkerhedshistorik gør det muligt at få vist de seneste opgaver, som programmet har udført i baggrunden.

Du kan få vist oplysninger om de seneste aktiviteter under følgende kategorier i vinduet Sikkerhedshistorik :

Generelt

Gør det muligt at få vist alle de seneste aktiviteter, som er udført i Norton-programmet.

Firewall

Gør det muligt at se følgende:

• Tilladte eller blokerede programmer.

• Tilladte eller blokerede forsøg på oprettelse af forbindelse.

• Ændring af netværksplaceringen for din Mac.

• Tilladte eller blokerede angreb på sårbarheder.

Safe Web og Arkivbeskyttelse

Gør det muligt at få vist listen over aktiviteter, som er udført af Safe Web-funktionen, og de uautoriserede forsøg på at få adgang til dine beskyttede arkiver.

Beskyt min Mac

Gør det muligt at se følgende:

• En liste over registrerede virus og de handlinger, der blev udført for at beskytte din Mac mod virus.

• En liste over virusscanninger, som Norton-programmet har udført på din Mac.

• En liste over karantænesatte arkiver.

Visning af de seneste aktiviteter

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Aktivitet i ruden i venstre side.

3. Klik på visningsikonet i rækken Sikkerhedshistorik.

4. Gå til vinduet Sikkerhedshistorik, og vælg den kategori, de seneste aktiviteter skal vises for.

5. Åbn de seneste aktiviteter, og klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v56160045_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 08/09/2016