Adgang til din Norton-konto

Produktnøglen for hvert Norton-program arkiveres i din Norton-konto. Når du har oprettet din Norton-konto, har du adgang til den alle steder i verden.

Du har ikke adgang til en Norton-konto, hvis du er bruger af Norton Small Business.

Du kan til enhver tid logge på din Norton-konto ved at gå til følgende URL-adresse:

https://manage.norton.com

Du kan nemt finde og opdatere dine konto-, program- og faktureringsoplysninger under din Norton-konto. Du kan også ændre adgangskoden til din Norton-konto, hvis det er nødvendigt. Du skal have forbindelse til internettet for at få adgang til din Norton-konto.

Symantec-programmer, der er ældre end 2006, vises ikke i din Norton-konto.

Adgang til din Norton-konto

1. Åbn dit Norton-program.

2. I hovedvinduet i Norton-programmet skal du klikke på Konto > Log på.

3. Klik på Log på på websiden for Norton-konto.

4. Indtast din mailadresse og adgangskode, og klik på Log på.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v56157449_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/09/2016