Oprettelse af en Norton-konto

Med en Norton-konto kan du administrere alle Norton-programmerne på ét sted. Under din Norton-konto opbevares produktnøglen og faktureringsoplysningerne til programmet. Du kan også knytte programmet til din Norton-konto.

Du har ikke adgang til en Norton-konto, hvis du er bruger af Norton Small Business.

Desuden er en Norton-konto en hjælp til at gøre følgende:

• Finde produktnøglen og andre produktoplysninger, når du har brug for det.

• Geninstallere dit Norton-program.

• Købe yderligere produktnøgler til hjem eller arbejde.

• Arkivere ordrer online og opdatere faktureringsoplysninger.

• Deaktivere den automatiske fornyelsesfunktion.

Symantec-programmer, der er ældre end 2006, vises ikke i din Norton-konto.

Det tager kun et øjeblik at oprette en Norton-konto. Hvis du vil oprette en Norton-konto, skal du have forbindelse til internettet.

Oprettelse af en Norton-konto

1. Start browseren, og åbn følgende websted:

https://manage.norton.com

2. Klik på Opret en konto på den Norton -webside, der vises.

3. Angiv dine kontooplysninger på siden Opret en konto, og klik derefter på Opret konto.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v56157428_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/09/2016