Find produktnøglen

Produktnøglen er en unik nøgle, som du skal bruge til at installere og aktivere Symantec-programmer på computeren. Produktnøglen er en kode på 25 tal og bogstaver, der består af fem grupper på hver fire tegn, adskilt af bindestreger. Produktnøglens placering varierer alt afhængigt af, hvordan du købte produktet.

Produktnøglen kan være placeret et af følgende steder:

Hvis du har downloadet programmet fra Symantec Store,

arkiveres produktnøglen på computeren i forbindelse med overførslen og inkluderes i mailen med bekræftelsen fra Symantec Store.

Hvis programmet allerede var installeret på computeren, da du købte den

får du produktnøglen under aktiveringsprocessen. Sørg for at arkivere produktnøglen, enten ved at oprette og logge på din Norton-konto eller ved at udskrive nøglen. Du skal bruge produktnøglen, hvis du senere har brug for at geninstallere programmet.

Hvis du har modtaget et produktnøglekort

er produktnøglen trykt på kortet sammen med en brugsanvisning. Sørg for at arkivere produktnøglen enten ved at oprette og logge på din Norton-konto. Du skal bruge produktnøglen, hvis du senere har brug for at geninstallere programmet.

Hvis du stadig ikke kan finde din programnøgle, kan du gendanne den via din Norton-konto.

Du kan gendanne eller få adgang til produktnøglen ved at logge på https://manage.norton.com. Hvis du endnu ikke har gjort det, skal du oprette en Norton-konto. Hvis du allerede er tilmeldt, kan du finde produktnøglen på siden Tjenester.

Du har ikke adgang til en Norton-konto, hvis du er bruger af Norton Small Business.

Hvis du købte et Norton-kort fra en fysisk butik

Produktnøglen er trykt bag på Norton-kortet.

Gå til følgende webside, og indtast produktnøglen:

https://manage.norton.com/setup

Norton kontrollerer den produktnøgle, du har indtastet, og beder dig om at logge på med en Norton-konto. Når du har logget på med Norton-kontoen, kan du bruge muligheden Acceptér & download for at hente og installere Norton-produktet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v56019864_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/09/2016