Aktivering beskytter dig

Produktaktivering er en teknologi, der beskytter brugere mod piratsoftware eller efterligninger. Det beskytter dig ved at begrænse brugen af et program til de brugere, der har anskaffet programmet på lovlig vis. Produktaktivering kræver en produktnøgle til hver installation af et program. Du skal aktivere programmet inden for en begrænset tidsperiode efter installationen.

Hvis der er forbindelse til internettet, beder Norton-programmet dig om at indtaste loginoplysningerne til din Norton-konto. Du kan bruge din eksisterende Norton-konto eller oprette en ny. Når du har logget på Norton-kontoen, aktiveres Norton-programmet automatisk og registreres til din Norton-konto.

Du har ikke adgang til en Norton-konto, hvis du er bruger af Norton Small Business.

Hvis du ikke har forbindelse til internettet, kan du lukke vinduet Abonnement og starte programmet. Vinduet Abonnement vises, hver gang du starter programmet, indtil du har aktiveret det. Hvis du vælger ikke at aktivere programmet med det samme, vises en advarsel, der minder dig om, at du skal aktivere det. Du kan også aktivere programmet fra hovedvinduet i Norton-programmet.

Hvis du ikke aktiverer programmet inden for den angivne tidsperiode, holder det op med at virke. Du kan aktivere det efter tidsperiodens udløb, men du er ikke beskyttet, før du gør det.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v56019849_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 28/09/2015