Planlægning af Hurtig scanning

Hurtig scanning scanner vigtige områder af computeren, der ofte angribes af virus og andre sikkerhedstrusler. Når du kører en Hurtig scanning, medtager Norton kun de aktive processer og kørende programmer. Da en Hurtig scanning ikke omfatter hele computeren, tager den ikke så lang tid at gennemføre som en Komplet scanning.

Norton gør det muligt at planlægge en Hurtig scanning. Du kan planlægge en Hurtig scanning i vinduet Scanninger.

Planlægning af Hurtig scanning

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

2. Klik på Brugerdefineret scanning under Scanninger og opgaver i vinduet Scanninger.

3. Klik på Gå til.

4. Klik på redigeringsikonet ved siden af Hurtig scanning i vinduet Scanninger i kolonnen Rediger scanning.

5. I vinduet Rediger scanning under Hvornår skal scanningen udføres? skal du angive, hvornår og hvor ofte scanningen skal udføres.

De fleste hyppighedsindstillinger indeholder muligheder for at definere tidsplanen yderligere. Angiv de ønskede indstillinger.

6. Klik på Næste.

7. Under fanen Scanningsindstillinger skal du klikke på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v55943761_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016