Konfiguration af scanningsindstillinger

Norton gør det muligt at konfigurere scanningsindstillinger for hver scanning, der tilpasses. Scanningsindstillingerne afspejler som standard de aktuelle indstillinger i Computerscanninger i vinduet Indstillinger. Ændringer anvendes kun på den aktuelle scanning.

Ud over at oprette brugerdefinerede scanninger kan du konfigurere scanningsindstillinger for standardscanninger. Du kan konfigurere scanningsindstillinger for Komplet systemscanning, Hurtig scanning, Drevscanning, Mappescanning og Filscanning.

Konfiguration af scanningsindstillinger

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

2. Klik på Brugerdefineret scanning under Scanninger og opgaver i vinduet Scanninger.

3. Klik på Gå til.

4. Klik på redigeringsikonet ved siden af den scanning, som du vil planlægge, i vinduet Scanninger i kolonnen Rediger scanning.

5. Konfigurer scanningsindstillingerne efter behov i vinduet Rediger scanning på fanen Scanningsindstillinger.

6. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v55933925_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016