Valg af scanningselementer

Når du konfigurerer en brugerdefineret scanning, skal du vælge de elementer, der skal medtages i scanningen. Du kan inkludere filer enkeltvis, hele mapper eller drev. Du kan inkludere flere drev, mapper og filer, der skal føjes til scanningen. Du kan også udelade elementer fra scanningen.

Når du vælger et drev, føjes alle elementer på drevet, herunder filer og mapper, automatisk til scanningen. Hvis du vælger en mappe, føjes alle filer i mappen til scanningen.

Valg af scanningselementer

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

2. Klik på Brugerdefineret scanning under Scanninger og opgaver i vinduet Scanninger.

3. Klik på Gå til.

4. Gør et af følgende i vinduet Scanninger :

• Klik på Opret scanning for at føje elementer til en ny scanning.

Navngiv scanningen i feltet Scanningsnavn.

• Hvis du vil føje elementer til en eksisterende scanning, skal du klikke på redigeringsikonet for den scanning, der skal ændres, i kolonnen Rediger scanning.

5. Gør et af følgende i det vindue, der vises på fanen Scanningselementer.

• Hvis du vil tilføje drev, skal du klikke på Tilføj drev i dialogboksen Scan drev, vælge de drev, der skal scannes, og klikke på Tilføj.

• Hvis du vil tilføje mapper, skal du klikke på Tilføj mapper i dialogboksen Scan mapper, vælge de mapper, der skal scannes, og klikke på Tilføj.

• Hvis du vil tilføje filer, skal du klikke på Tilføj filer i dialogboksen Scan filer, vælge de filer, der skal scannes, og klikke på Tilføj.

Hvis du vil fjerne et element fra listen, skal du vælge det og klikke på Fjern.

6. Klik på Næste.

7. Vælg den planlagte scanning under fanen Planlæg scanning, og klik på Næste.

8. Under fanen Scanningsindstillinger skal du klikke på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v55933860_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016