Følgende meddelelse vises i Norton-programmet: "Licensnøglefejl: du har deaktiveret abonnementet på enheden"

Fejlmeddelelsen vises, når installationen på din enhed er deaktiveret for produktnøglen, som du brugte. En installation kan deaktiveres via Norton-kontoen eller af Norton Support, så installationen kan bruges på en anden enhed.

Hvis en installation er blevet deaktiveret på din enhed ved en fejl, skal du bare downloade og installere et nyt Norton-program med et aktivt abonnement. Følg disse anvisninger til download og installation af Norton-programmet.

Download og installer Norton-programmet på din computer

1. Gå ind på norton.com/setup.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Klik på Opret konto, hvis du ikke har en konto, og gennemfør tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Konfiguration.

Hvis du vil installere et nyt produkt, som ikke er registreret på din Norton-konto, skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

Indtast produktnøglen, og klik på >.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer eller Microsoft Edge: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på Overførsler øverst til højre i browseren for at se de downloadede filer, og klik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Klik på den downloadede fil nederst til venstre.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

7. Norton-programmet er nu installeret og aktiveret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v55844105_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 24/11/2016