Rapport

Rapporten vises automatisk hver 30. dag, efter at Norton-programmet er blevet installeret. Rapporten er en oversigt over alle de aktiviteter, som Norton-programmet har udført de seneste 30 dage for at beskytte computeren.

Norton-programmet udfører flere aktiviteter, der beskytter dig mod virus, inficerede filoverførsler, identitetstyveri og andre onlinetrusler. Norton-programmet kører også flere baggrundsopgaver for at fjerne uønskede filer og optimere din computer.

Norton-programmet udfører nogle af disse aktiviteter:

• Scanning af dine filer

• Kørsel af en Automatisk LiveUpdate

• Analyse af dine overførte filer

• Blokering af indtrængen

• Sikring af dit netværk

• Reparation af inficerede filer

• Gem loginoplysninger på forskellige websteder ved hjælp af Identity Safe

• Backup af vigtige filer

• Oprethold tillidsniveauet for filer på computeren

• Fjernelse af unødvendige filer og optimering af computeren

I vinduet Rapport kan du se følgende:

• De fire aktiviteter, som Norton-programmet har udført for dig i de seneste 30 dage

• LiveUpdate-status

• Backup-status

Backupfunktionen findes muligvis ikke i alle Norton-programmer.

Du kan bruge indstillingen Detaljer i vinduet Rapport til at vise en liste over alle de aktiviteter, som Norton-programmet har udført.

Video: Sådan ser du en 30-dages-rapport

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5581672_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/03/2018