Vi registrerede, at Windows Base Filtering Engine-tjenesten ikke kører på computeren

Dette problem opstår, når Windows Base Filtering Engine-tjenesten ikke kan startes eller ikke kører. Tjenesten er nødvendig, hvis Norton-firewallen skal fungere korrekt. Dette problem kan løses ved at downloade og køre Base Filter Engine-reparationsværktøjet.

TRIN 1

Download og kør reparationsværktøjet

Reparationsværktøjet er ikke kompatibelt med Windows XP. Windows XP-brugere skal kontakte Norton Support.

1. Download reparationsværktøjet.

Gem filen på skrivebordet i Windows.

2. Dobbeltklik på filen BaseFilterEngineFix.exe på skrivebordet.

Hvis du kører værktøjet, accepterer du Brugsaftale.

3. Hvis du bliver bedt om at installere .NET Framework 3.5, skal du klikke på Download og installer denne funktion.

4. I vinduet Base Filter Engine Repair skal du klikke på Anvend rettelse.

Reparationsværktøjet reparerer de pågældende registreringsdatabasenøgler for Base Filter Engine.

5. Klik på Genstart nu.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v55777911_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/08/2017