Skift mailadresse

Vinduet Skift mailadresse gør det muligt at ændre den mailadresse, som du indtastede, til en anden mailadresse. Du kan bruge funktionen Ja til at redigere mailadressen.

Hvis du har en Norton Account, skal du bruge mailadressen til din Norton Account. Anvendelse af en anden mailadresse indebærer muligvis, at der oprettes endnu en Norton-konto, at oplysningerne om dit Norton-produkt ikke er synlige, og at enhederne ikke kan administreres i Norton.

Hvis du vil have tilsendt advarselsbeskeder med mail fra Norton, skal du sørge for at angive en gyldig mailadresse.

Om Norton-kontoen

Oprettelse af en Norton-konto

Sådan får du adgang til din Norton-konto

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v55337743_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 04/09/2015