Nulstilling af adgangskoden til din Norton-konto

Hvis du har mistet din adgangskode eller ikke kan huske den, kan du nulstille den med Norton. Når du anmoder om nulstilling af adgangskoden i Norton, bliver du bedt om at oprette en ny adgangskode til din Norton-konto.

Sådan nulstiller du din adgangskode

1. Åbn browseren, og gå ind på siden Har du glemt adgangskoden?.

2. Du skal angive din mailadresse på siden Har du glemt din adgangskode?.

3. Klik på Fortsæt.

Norton sender en mail til din mailadresse med anvisninger til nulstilling af adgangskoden.

4. Åbn mailen, og klik på knappen Nulstil adgangskode.

5. Skriv en ny adgangskode til din Norton-konto, når siden Nulstil adgangskode vises.

6. Klik på Nulstil adgangskode.

7. Klik på Fortsæt for at få adgang til din Norton-konto.

Video: Sådan nulstiller du din adgangskode

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v55260946_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 27/01/2016