Nulstil adgangskoden til din Norton-konto

Hvis du har mistet din adgangskode eller ikke kan huske den, kan du nulstille den med Norton. Når du anmoder om nulstilling af adgangskoden i Norton, bliver du bedt om at oprette en ny adgangskode til din Norton-konto.

Nulstil adgangskoden.

1. Åbn browseren, og gå ind på siden Har du glemt adgangskoden?.

2. Du skal angive din mailadresse på siden Har du glemt din adgangskode?.

3. Klik på Fortsæt.

Norton sender en mail til din mailadresse med anvisninger til nulstilling af adgangskoden.

Hvis ikke du modtager mailen med nulstilling af adgangskoden inden for få minutter, skal du kontrollere dine mapper med spam- eller junkmail. Den manglende mail kan være et tegn på, at der ikke er nogen konto knyttet til den pågældende mailadresse.

Hvis du stadig ikke kan finde mailen, har du muligvis oprettet Norton-kontoen med en anden mailadresse. Kontrollér, at den indtastede mailadresse er identisk med den, du brugte til at købe Norton-produktet.

4. Åbn mailen, og klik på knappen Nulstil adgangskode.

5. Skriv en ny adgangskode til din Norton-konto, når siden Nulstil adgangskode vises.

6. Klik på Nulstil adgangskode.

7. Klik på Fortsæt for at få adgang til din Norton-konto.

Video: Sådan nulstiller du din adgangskode

Relaterede løsninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v55260946
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 07/03/2019