Jeg vil installere Norton-programmet fra tjenesteudbyderen på en anden computer

Nogle Norton-programmer fra en tjenesteudbyder kan installeres på mere end en computer. Du kan også købe ekstra licenser efter behov eller overføre en licens fra en computer til en anden.

Installer Norton-programmet på den anden computer

1. Log på tjenesteudbyderen på den nye computer, og gå til det sted, hvor du oprindeligt hentede og installerede Norton-programmet fra.

2. Hent og installer Norton-programmet på den nye computer.

3. Gå til hovedskærmen, og klik på Aktiver eller Meld dig til nu.

4. Klik på Næste.

5. Indtast den kode, som du har modtaget af din tjenesteudbyder, i feltet Min servicekode, hvis du bliver bedt om det.

6. Skriv navnet på computeren, hvis du bliver bedt om det.

7. Klik på Aktiver.

Programmet aktiveres, hvis du har en licens.

8. Hvis du har opbrugt dine licenser, vises der indstillinger, der gør det muligt at købe eller overføre en anden licens.

9. Gør et af følgende:

• Sådan købes en ny licens: Under "Valgmulighed 1: Køb en ny licens" skal du klikke på linket og følge anvisningerne på skærmen.

• Sådan overføres en licens fra en registreret computer til den nye computer: Under "Valgmulighed 2: Overfør en licens ", skal du finde navnet på den computer, som licensen skal overføres fra, og derefter klikke på Deaktiver.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54995871_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 23/02/2011