Sikkerhedsindstillinger for Norton Identity Safe

Du kan ændre Identity Safe-adgangskoden i fanen Sikkerhed i vinduet Indstillinger. Du kan også bruge denne indstilling til at angive, hvilket sikkerhedsniveau du ønsker brugt for adgangskoden til Identity Safe.

Følgende sektioner gør det muligt at ændre adgangskode for Identity Safe og angive sikkerhedsniveauer for adgangskoden:

Adgang til boksen

Du kan konfigurere følgende sikkerhedsindstillinger, når du åbner eller lukker din boks:

Du kan vælge mellem:

• Bed om adgangskoden i starten af alle loginsessioner:

Beder dig indtaste adgangskoden til boksen hver gang, du går ind i Identity Safe.

• Bed om adgangskoden, før loginoplysninger eller en formular udfyldes:

Du bliver bedt om at angive adgangskoden til Identity Safe, inden et onlineskema automatisk udfyldes med loginoplysninger. Du kan angive, om Identity Safe-adgangskoden skal indtastes for hvert sæt af login-oplysninger, inden de automatisk udfyldes.

• Luk boksen efter <minutter> minutters inaktivitet:

Logger dig automatisk af Identity Safe, når du ikke benytter Identity Safe i den angivne periode. Du kan vælge mellem 15, 30 eller 45 minutter. Denne indstilling er nyttig, hvis du jævnligt er et sted, hvor andre personer har adgang til din computer.

• Luk boksen ved dvale:

Logger dig automatisk af Identity Safe, når dit system befinder sig i afbrudt tilstand.

Adgangskode til boks

Gør det muligt at ændre adgangskoden til din boks.

Du kan bruge Skift adgangskoden til boksen til at skifte adgangskode til boksen og vælge et ny adgangskodetip.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v5467448_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016