Sikkerhedsindstillinger i Norton Password Manager

Du kan ændre adgangskoden til Password Manager på fanen Sikkerhed i vinduet Indstillinger. Du kan også bruge denne indstilling til at angive, hvilket sikkerhedsniveau du ønsker for adgangskoden til Password Manager.

I de følgende afsnit kan du ændre adgangskoden til Password Manager og angive sikkerhedsniveauet for adgangskoden:

Adgang til boksen

Du kan konfigurere følgende sikkerhedsindstillinger, når du åbner eller lukker din boks:

Du kan vælge mellem:

• Bed om adgangskoden i starten af alle loginsessioner:

Beder dig indtaste adgangskoden til boksen, hver gang du åbner Password Manager.

• Bed om adgangskoden, før loginoplysninger eller en formular udfyldes:

Du bliver bedt om at angive adgangskoden til Password Manager, inden et onlineskema automatisk udfyldes med dine loginoplysninger. Du kan også angive, at adgangskoden til Password Manager skal indtastes for hvert sæt loginoplysninger, inden de automatisk udfyldes.

• Luk boksen efter <minutes> minutters inaktivitet:

Logger dig automatisk af Password Manager, når du ikke har benyttet Password Manager i det angivne stykke tid. Du kan vælge mellem 15, 30 eller 45 minutter. Denne indstilling er nyttig, hvis du jævnligt er et sted, hvor andre personer har adgang til din computer.

• Luk boksen ved dvale:

Logger dig automatisk af Password Manager, når systemet er i dvaletilstand.

Adgangskode til boks

Gør det muligt at ændre adgangskoden til din boks.

Du kan bruge Skift adgangskoden til boksen til at skifte adgangskode til boksen og vælge et ny adgangskodetip.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5467448_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/08/2018