Indstillinger for websurfing i Norton Password Manager

På fanen Websurfing i vinduet Indstillinger kan du konfigurere, hvordan Password Manager skal indsamle, gemme og vise loginoplysningerne for de websider, du besøger. Du kan konfigurere Password Manager til at vise de kort, du har oprettet til websteder med formularer. Du kan også konfigurere indstillinger for automatisk udfyldning for websteder, der indeholder sikkerhedstrusler.

Symantec anbefaler, at du beholder standardindstillingerne for loginoplysninger.

Du kan konfigurere følgende indstillinger i vinduet Websurfing.

Sådan gemmes et login

Giver dig mulighed for at konfigurere Norton Password Manager til at gemme dine loginoplysninger og angive dem automatisk. Du kan vælge mellem:

Gem mine loginoplysninger, når jeg logger på websteder : Lader dig gemme brugeroplysninger til de websteder, du besøger. Du kan vælge mellem: Altid, Nej eller Spørg.

Deaktiver browserens indbyggede funktion til administration af adgangskoder : Gør det muligt at vælge, hvordan browserens adgangskodestyring skal fungere. Du kan vælge mellem: Ja, Nej og Spørg.

Infobjælke

Giver mulighed for at konfigurere Norton Password Manager til at vise listen med dine loginoplysninger på infolinjen. Du kan vælge mellem:

• Vis mine loginoplysninger, hvis jeg har flere loginoplysninger til ét websted : Viser dine loginoplysninger, hver gang du besøger et websted med flere loginoplysninger.

• Vis mine adresser, hver gang jeg besøger en side med en formular : Viser adresserne, hver gang du besøger en webside med formularer, der skal udfyldes med personlige oplysninger.

• Bed mig om at åbne min boks: Spørger, om du vil åbne boksen, hver gang du går ind på et websted med felter, der skal udfyldes.

Udfyldning

Giver mulighed for at konfigurere Norton Password Manager, så dine loginoplysninger udfyldes automatisk, når du besøger et websted. Du kan vælge mellem:

Udfyld automatisk mine logins, når jeg besøger et websted : Du kan aktivere denne funktion til automatisk at udfylde med dine loginoplysninger, når du besøger en webside.

Autofyld på sider med sikkerhedstrusler : Gør det muligt at vælge, hvordan Password Manager skal reagere på websteder, der indeholder sikkerhedstrusler. Du kan vælge mellem: Ja, Nej eller Spørg.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5467445_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/08/2018