Sådan importerer du Identity Safe-data

Du kan importere dine Identity Safe-data fra den fil, som du tidligere har lavet en backup af. Du kan også importere Identity Safe-dataene fra den flytbare profil, der blev gemt i en ældre version af Norton.

Mulighederne Flet importerede data med eksisterende data og Erstat eksisterende data med importerede data vises kun, når du importerer Identity Safe-data fra en backupfil. Du kan flette de importerede data med den boks, du er logget på, eller du kan erstatte de eksisterende data i din boks

Når du importerer, må filstørrelsen ikke overstige 15 MB for .CSV-filer. Identity Safe giver heller ikke mulighed for import af Norton Password Manager-filer (.NPM).

Sådan importerer du data

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. I vinduet Norton Identity Safe skal du klikke på ikonet Indstillinger, der findes nederst i vinduet.

3. Klik på fanen Import/eksport.

4. Klik på Importér i rækken Importér.

5. Vælg en af følgende indstillinger i vinduet Importér fra boks :

• Flet importerede data med eksisterende data

• Erstat eksisterende data med importerede data

6. Klik på Import.

7. Gå til mappen med filen, du vil importere.

Du kan få adgang til sikkerhedskopier i boksen i Mine dokumenter\Norton Identity Safe Backups\<Norton-kontonavn>.

8. Markér filen, og klik derefter på Åbn.

9. Hvis du har forskellige adgangskoder for de loginoplysninger, der er gemt i den boks, du bruger i øjeblikket, og den boks, du skal importere til, viser Norton-programmet en meddelelse om bekræftelse. Vælg en af følgende muligheder:

• Klik på Bevar nuværende adgangskode for at bevare den adgangskode, der er lagret i boksen i skyen.

• Klik på Bevar importerede adgangskode for at overskrive den adgangskoden, der er lagret i boksen i skyen med den adgangskode, der er lagret i den lokale boks.

10. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Video: Sådan importerer du Identity Safe-boksdata

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v5466277_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 25/05/2017