Sådan importerer du Identity Safe-data

Du kan importere dine Identity Safe-data fra den fil, som du tidligere har lavet en backup af. Du kan også importere Identity Safe-dataene fra den flytbare profil, der blev gemt i en ældre version af Norton.

Mulighederne Flet importerede data med eksisterende data og Erstat eksisterende data med importerede data vises kun, når du importerer Identity Safe-data fra en backupfil. Du kan flette de importerede data i den boks, du er logget på, eller du kan erstatte de eksisterende Identity Safe-data, som er gemt i din boks

Når du importerer må filstørrelsen ikke overstige 15 MB for CSV-filer og 35 MB for NPM-filer.

Sådan importerer du data

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. I vinduet Norton Identity Safe skal du klikke på ikonet Indstillinger, der findes nederst i vinduet.

3. Klik på fanen Import/eksport.

4. Klik på Importér i rækken Importér.

5. Vælg en af følgende indstillinger i vinduet Importér fra boks :

• Flet importerede data med eksisterende data

• Erstat eksisterende data med importerede data

6. Klik på Import.

7. Gå til mappen med filen, du vil importere.

8. Markér filen, og klik derefter på Åbn.

9. Hvis du har forskellige adgangskoder for de loginoplysninger, der er gemt i den boks, du bruger i øjeblikket, og den boks, du skal importere til, viser Norton-programmet en meddelelse om bekræftelse. Vælg en af følgende muligheder:

• Klik på Bevar nuværende adgangskode for at bevare den adgangskode, der er lagret i boksen i skyen.

• Klik på Bevar importerede adgangskode for at overskrive den adgangskoden, der er lagret i boksen i skyen med den adgangskode, der er lagret i den lokale boks.

10. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Video: Sådan importerer du Identity Safe-boksdata

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v5466277_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016