Eksportere dine Identity Safe-data

Du kan eksportere dine Identity Safe-data af sikkerhedsgrunde, til gendannelse af data eller for at overføre dine Identity Safe-data til en ny computer. Din adgangskode til boksen kan ikke nulstilles. Derfor anbefaler Symantec, at du sikkerhedskopierer dine data regelmæssigt. Når du aktiverer automatisk sikkerhedskopiering, oprettes og gemmes der automatisk sikkerhedskopier af boksen på din enhed. Du kan få adgang til sikkerhedskopiere i boksen i Brugere\<Brugernavn>\ Dokumenter\Backup af Norton Identity Safe\<Navn på Norton-konto>.

Du kan hente dine Identity Safe-data, når licensen til dit program udløber.

Eksportere dine Identity Safe-data

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. I vinduet Norton Identity Safe skal du klikke på ikonet Indstillinger, der findes nederst i vinduet.

3. Klik på fanen Import/eksport.

4. I ruden Eksport skal du vælge filformat.

Du kan vælge en af følgende:

• Identity Safe Backup Format - DAT Fil.

Hvis du ønsker øget sikkerhed, skal du indtaste en adgangskode og bekræfte den for at tage backup af dine data med en adgangskode.

• Ren tekst - CSV-fil (kun loginoplysninger og noter)

5. Klik på Eksporter.

6. Indtast din boksadgangskode i vinduet Bekræft adgangskode til Identity Safe for at eksportere dine Identity Safe-data.

7. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Video: Sådan eksporteres dine Identity Safe-data

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v5466274_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016