Eksportere dine Identity Safe-data

Du kan eksportere dine Identity Safe-data af sikkerhedsgrunde, til gendannelse af data eller for at overføre dine Identity Safe-data til en ny computer. Din adgangskode til boksen kan ikke nulstilles. Derfor anbefaler Symantec, at du sikkerhedskopierer dine data regelmæssigt. Når du aktiverer den automatiske backup-funktion, oprettes og gemmes der automatisk sikkerhedskopier af boksen på din enhed.

Du kan hente dine Identity Safe-data, når licensen til programmet udløber.

Norton Password Manager giver ikke mulighed for eksport af Norton Password Manager-filer (.NPM).

Eksportere dine Identity Safe-data

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. I vinduet Norton Identity Safe skal du klikke på ikonet Indstillinger, der findes nederst i vinduet.

3. Klik på fanen Import/eksport.

4. I ruden Eksport skal du vælge filformat.

Du kan vælge en af følgende:

• Identity Safe Backup Format - DAT Fil.

Hvis du ønsker øget sikkerhed, skal du indtaste en adgangskode og bekræfte den for at tage backup af dine data med en adgangskode.

• Ren tekst - CSV-fil (kun loginoplysninger og noter)

Du kan få adgang til sikkerhedskopier i boksen i Mine dokumenter\Norton Identity Safe Backups\<Norton-kontonavn>.

5. Klik på Eksporter.

6. Indtast din boksadgangskode i vinduet Bekræft adgangskode til Identity Safe for at eksportere dine Identity Safe-data.

7. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Video: Sådan eksporteres dine Identity Safe-data

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v5466274_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 25/05/2017