Eksport af Norton Password Manager-data

Du kan eksportere dine Password Manager-data af sikkerhedsårsager eller for at gendanne data. Du kan også overføre dine Norton Password Manager-data til en ny computer. Vi anbefaler, at du regelmæssigt tager sikkerhedskopier af dine boksdata. Når du aktiverer den automatiske backup-funktion, oprettes og gemmes der automatisk sikkerhedskopier af boksen på din enhed.

Eksport af Norton Password Manager-data fra en browser

1. Start din browser.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren .

Klik på Åbn boks i det pop op-vindue, der vises.

3. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås boksen op, og klik på Åbn boks.

4. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Boks.

5. I Norton Password Manager-vinduet skal du klikke på og derefter klikke på Eksportér boks.
  6. Skriv adgangskoden til boksen i vinduet Handling for beskyttet boks for at eksportere dataene fra Norton Password Manager.

Eksport af Norton Password Manager-data fra Norton

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Internetsikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på ikonet for Indstillinger nederst i Norton Password Manager -vinduet.

4. Klik på fanen Import/eksport.

5. I ruden Eksport skal du vælge filformat.

Der er følgende valgmuligheder:

• Password Manager-backupformat - DAT-fil

Hvis du ønsker øget sikkerhed, skal du indtaste en adgangskode og bekræfte den for at tage backup af dine data med en adgangskode.

• Ren tekst - CSV-fil (kun loginoplysninger og noter)

Du kan få adgang til sikkerhedskopier i boksen i Mine dokumenter\Norton Password Manager Backups\<Norton-kontonavn>.

6. Klik på Eksporter.

7. Indtast din boksadgangskode i vinduet Bekræft adgangskode til Password Manager for at eksportere dine Password Manager-data.

8. Bekræft ved at klikke på OK.

Video: Sådan eksporterer du dine Password Manager-data

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5466274
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/11/2021