Håndtering af loginoplysninger

Identity Safe kan bruges til at tilføje nye loginoplysninger eller ændre titel, URL-adresse, brugernavn og adgangskode til de loginoplysninger, du har gemt i vinduet Loginoplysninger. De opdaterede oplysninger udfyldes automatisk, næste gang du besøger den pågældende webside.

Du kan også klikke på pilen ved siden af URL-adressen for hurtigt at åbne webstedet.

Sådan tilføjes et login manuelt

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på rullemenuen øverst i vinduet, og vælg Nye loginoplysninger.

3. I vinduet OPRET LOGINOPLYSNINGER i boksen Titel skal du skrive navnet på dit login.

4. I boksen Mærker skal du skrive, hvilken kategori dit login tilhører.

5. I boksen URL-adresse for loginoplysningerne skal du skrive websidens URL-adresse. Husk at skrive http:// eller https:// foran URL-adressen.

6. I dialogboksen Brugernavn skal du skrive brugernavnet for dit login.

7. Skriv adgangskoden i feltet Adgangskode.

8. Brug følgende funktioner til at konfigurere sikkerheden for login.

Kræv adgangskode til boks

Du bliver bedt om at angive adgangskoden til Identity Safe, inden der automatisk udfyldes loginoplysninger.

Du bør bruge denne funktion for at gøre dine loginoplysninger mere sikre. Du kan f.eks. bruge denne funktion til din netbank.

Automatisk udfyldning.

Udfylder automatisk loginoplysningerne på de websteder du besøger.

Symantec anbefaler, at du bruger denne indstilling til at udfylde loginoplysninger på en webside.

Automatisk indsendelse

Logger dig automatisk ind på websiden.

9. Klik på Gem.

Sådan redigeres loginoplysninger

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på Loginoplysninger i venstre rude.

3. Klik på det sæt loginoplysninger, du vil redigere.

Du kan bruge funktionen Sorter efter øverst i ruden Loginoplysninger til at finde et login hurtigere. Du kan også lave en direkte søgning efter loginoplysninger i feltet Søg i din boks.

4. Klik på Rediger i det vindue, der åbnes, og udfør de ønskede ændringer.

5. Klik på Gem.

Sådan slettes loginoplysninger

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på Loginoplysninger i venstre rude.

3. Klik på det sæt loginoplysninger, du vil slette.

Du kan bruge funktionen Sorter efter øverst i ruden Loginoplysninger til at finde et login hurtigere. Du kan også lave en direkte søgning efter loginoplysninger i feltet Søg i din boks.

4. Klik på Slet i vinduet, der åbnes.

5. Klik på Ja i dialogboksen Advarselsmeddelelse.

Video: Sådan administrerer du din Identity Safe-boks

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v5466271_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016