Konfiguration af Norton Password Manager-loginoplysninger

Password Manager kan bruges til at tilføje nye loginoplysninger eller ændre titel, URL-adresse, brugernavn og adgangskode til de loginoplysninger, du har gemt i vinduet Loginoplysninger. De opdaterede oplysninger udfyldes automatisk, næste gang du besøger den pågældende webside.

Du kan også klikke på pilen ved siden af URL-adressen for hurtigt at åbne webstedet.

Tilføjelse af et login fra browser

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Klik på Åbn boks i det pop op-vindue, der vises.

4. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås boksen op, og klik på Åbn boks.

5. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Boks.

6. I Norton Password Manager-vinduet skal du klikke på og vælg Nyt login fra rullelisten.
  7. I vinduet Opret login skal du indtaste de nødvendige oplysninger og klikke på Gem.

Hvis du vælger Kræv adgangskode til boks, får du en besked om at indtaste adgangskoden til Norton Password Manager, før den udfylder et login automatisk.

Ændring og sletning af login fra browser

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Klik på Åbn boks i det pop op-vindue, der vises.

4. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås boksen op, og klik på Åbn boks.

5. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Boks.

6. Gør et af følgende på fanen Loginoplysninger i vinduet Norton Password Manager window:

• Redigerer login-oplysninger ved at klikke på og klik derefter på Rediger for at redigere login-oplysningerne. Foretag de nødvendige ændringer i vinduet, der vises, og klik på Gem.
    • Slet login-oplysninger ved at klikke på og klik derefter på Slet for at slette login-detaljerne. I Er du sikker?-vinduet skal du klikke på Slet element.

Sådan tilføjer du manuelt et sæt loginoplysninger i Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager-appen.

2. Tryk på Logins på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på plusikonet øverst på skærmbilledet.

4. I afsnittet Opret nye loginoplysninger skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

5. Tryk på ikonet, der forestiller et flueben.

Du kan føje et sæt loginoplysninger til dine Foretrukne og knytte en note til sættet. Du kan også vælge en baggrundsfarve til dine loginoplysninger.

Sådan redigerer eller sletter du et sæt loginoplysninger manuelt i Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager-appen.

2. Tryk på Logins på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på det sæt loginoplysninger, du vil redigere eller slette.

Du kan også søge efter et sæt loginoplysninger med søgefeltet.

4. Gør ét af følgende:

• Du kan redigere et sæt loginoplysninger ved at trykke på redigeringsikonet i øverste højre hjørne af skærmbilledet, foretage de ønskede ændringer og dernæst trykke på ikonet der forestiller et flueben.

• Du kan slette et sæt loginoplysninger ved at trykke på Slet disse loginoplysninger nederst til højre på skærmen og bekræfte sletningen i den dialogboks, der vises. Afhængigt af hvilken indstilling du vælger, vil du muligvis blive bedt om en adgangskode til boksen for at fuldføre sletningen.

Video: Sådan administrerer du dine loginoplysninger med Norton Password Manager-udvidelsen

Video: Sådan administrerer du dine loginoplysninger i Norton Password Manager-boksen

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5466271
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/04/2022