Sådan gemmer du loginoplysninger

Norton Identity Safe gemmer automatisk dine login-oplysninger, første gang du indtaster dem. Når Identity Safe gemmer et login, udfyldes loginoplysningerne automatisk, næste gang du besøger webstedet.

Du skal være logget på Identity Safe for at kunne gemme adgangskoder og bruge automatisk udfyldning. Hvis feltet til adgangskoden eller brugernavnet er tomt, bliver du ikke bedt om at gemme loginoplysningerne.

Hvis du ikke ønsker, at loginoplysningerne gemmes automatisk, kan du i browservinduet konfigurere funktionen Gem mine loginoplysninger, når jeg logger på websteder. Du kan vælge Altid, Nej eller Spørg. Denne funktion er indstillet til Altid som standard.

Når Identity Safe gemmer et login, udfyldes loginoplysningerne automatisk, næste gang du besøger webstedet.

Sådan gemmer du yderligere loginoplysninger for et websted

1. Gå ind på den webside, som du vil gemme endnu en loginoplysning for.

Dine loginoplysninger vises automatisk på websiden.

2. Ryd de loginoplysninger, der vises på websiden.

3. Indtast de nye loginoplysninger, og klik derefter på den valgmulighed eller det link, der logger dig på.

4. Når beskeden Vil du erstatte dine gemte loginoplysninger til dette websted? vises, skal du klikke på Gem ny.

Denne besked vises kun for det første sæt ekstra loginoplysninger, du gemmer for det samme websted.

5. På infolinjen under den Vil du erstatte dine gemte loginoplysninger til denne side? -bekræftelsesbesked, der vises, skal du klikke på Gem for at tilføje de seneste loginoplysninger, der er indtastet.

6. Indtast et referencenavn for det nye login i tekstfeltet Gem som, og klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v5466268_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016