Sikkerhedshistorik

I vinduet Sikkerhedshistorik kan du gøre følgende:

• Se en oversigt over advarsler og meddelelser om hændelser.

• Se resultater fra de scanninger, der er udført på computeren.

• Se de elementer, som du har indsendt til webstedet Symantec Security Response.

• Håndtere elementer, der er sat i karantæne.

• Overvåge de sikkerhedsopgaver, som dine programmer udfører i baggrunden.

I Sikkerhedshistorik kan du holde øje med de sikkerhedsopgaver, som udføres i baggrunden. Du kan også se de advarsler, du har modtaget tidligere. Hvis du ikke kan se nærmere på en advarsel, når du modtager den, kan du gøre det senere i Sikkerhedshistorik.

De advarsler, scanningsresultater og andre sikkerhedselementer, der hører til de forskellige programfunktioner, vises under deres respektive kategorier i vinduet Sikkerhedshistorik. F.eks. vises de sikkerhedselementer, der hører til funktionen Karantæne, under kategorien Karantæne. Desuden vises der oplysninger om hvert element i ruden Detaljer i vinduet Sikkerhedshistorik.

Sikkerhedshistorik organiserer generelt alle kategorier i følgende grupper på baggrund af deres funktion:

• Alle aktiviteter

• Beskyttelse og ydeevne

• Indsendelser og fejl

• Ydeevne

• Informationsrelateret

Som standard er følgende oplysningskategorier tilgængelige i vinduet Sikkerhedshistorik :

• Oversigt over seneste

• Fuld oversigt

• Resultat af scanning

• Eliminerede sikkerhedsrisici

• Resterende sikkerhedsrisici

• Karantæne

• SONAR-aktivitet

• Firewall - netværk og forbindelser

• Firewall - aktiviteter

• Beskyttelse mod indtrængen

• Social beskyttelse

• Download Insight

• AntiSpam

• Identitet

• Manipulationssikring af Norton-produktet

• Advarsel ang. ydeevne

• Bevidsthed om netværksomkostninger

• Lav backup

• Websteder, som er rapporteret til Symantec

• Norton Fejlrapportering

• Mailfejl

• Norton Community Watch

• Filoprydning

• Diskoptimering

• Diskret tilstand

• LiveUpdate

Backup- og firewallfunktionerne findes muligvis ikke i alle Norton-programmerne.

Du kan se de sikkerhedselementer som stemmer overens med den valgte kategori og den indtastede søgestreng. Norton begrænser antallet af søgeresultater pr. side i vinduet Sikkerhedshistorik. Derfor opdeles søgeresultaterne og vises på forskellige sider i Sikkerhedshistorik. Du kan bruge knapperne i bunden af vinduet til at skifte mellem de enkelte sider. Du kan også åbne en bestemt side ved at klikke på Gå til side. Der kan højest vises 100 elementer pr. side.

Baseret på et elements sikkerhedsstatus i en oplysningskategori kan du foretage den nødvendige handling for at fjerne risikoen eller truslen. Du kan udføre følgende handlinger:

• Gendanne og udelukke et element, der er sat i karantæne.

• Fjerne et element fra Sikkerhedshistorik.

• Indsende et element til Symantec til nærmere analyse.

• Angive tillid til eller begrænse enheder på et valgt netværk.

• Fjerne status som Pålidelig eller Begrænset for enheder på et valgt netværk.

• Tillade, at et valgt program får adgang til internettet.

• Konfigurer Norton til at give dig besked, når en valgt angrebssignatur blokeres.

Norton giver dig også mulighed for at gemme oversigten over sikkerhedshændelser. Du kan se oplysningerne om sikkerhedshændelserne til enhver tid. Hvis du ønsker at analysere sikkerhedshændelserne for en bestemt dag, kan du gemme sikkerhedshistorikkens logfil for den pågældende dag. Du kan senere importere logfilen i Sikkerhedshistorik og analysere dataene.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v5458686_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016