Sådan logger du på cloudboksen

Du kan bruge Password Manager til at oprette en cloudboks, hvor du kan gemme dine Password Manager-data. Du skal logge på din Norton-konto for at oprette en cloudboks. Data fra Password Manager gemmes online ved hjælp af din Norton-konto.

Du kan få adgang til din Password Manager-cloudboks fra alle computere, der har forbindelse til internettet.

Du kan kun oprette én cloudboks for hver Norton-konto. Hvis du allerede har en Norton-konto, kan du logge på kontoen med dine legitimationsoplysninger eller oprette en ny konto.

Med Norton kan du få adgang til bokse, der er oprettet ved hjælp af flere Norton-konti. Menuen Konto nederst i Norton Password Manager -vinduet kan bruges til at få adgang til de bokse, der er tilknyttet flere Norton-konti.

Hvis du glemmer adgangskoden til cloudboksen, kan du bruge linket Vis huskeregel for adgangskode for at få huskereglen. Hvis du stadig ikke kan huske din adgangskode, vil Norton af sikkerhedsgrunde tvinge dig til at slette den eksisterende boks og oprette en ny boks.

Hvis du skriver den forkerte adgangskode tre gange, vises linket Skal du slette din boks? Linket klik her vises. Du kan bruge linket til at slette boksen. Hvis du vil slette din boks, skal du oplyse dine Norton-kontologinoplysninger.

Sådan logger du på din cloudboks via Onlinesikkerhed

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Onlinesikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på Log på i vinduet Kom i gang.

4. Indtast dine Norton-kontooplysninger, og klik på Log på.

5. Indtast adgangskoden til din cloudboks i vinduet Boksen er lukket.

6. Klik på Åbn.

Sådan logger du på din cloudboks via Norton-værktøjslinjen

1. Åbn browseren.

2. Klik på BOKSEN ER LUKKET på Norton-værktøjslinjen.

3. Klik på Log på i vinduet Kom i gang.

4. Indtast dine Norton-kontooplysninger, og klik på Log på.

5. Indtast adgangskoden til din cloudboks i vinduet Boksen er lukket.

6. Klik på Åbn.

Sådan logger du på med en anden Norton-konto

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Onlinesikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på Kontomenu i vinduet Boks lukket nederst i vinduet.

4. Vælg Log på som en anden bruger.

5. Klik på Log på i vinduet Kom i gang.

6. Indtast andre Norton-kontooplysninger, og klik på Log på.

7. Indtast adgangskoden til din cloudboks i vinduet Boksen er lukket.

8. Klik på Åbn.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54500332_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/08/2018