Sådan synkroniseres den lokale boks til cloudboksen

Gør det muligt at synkronisere Identity Safe-data fra din lokale boks til din cloudboks. Når du flytter dine data fra den lokale boks til cloudboksen, fjernes alle data i din lokale boks permanent.

De seneste versioner af Norton Security understøtter kun cloudboks-funktionen. Hvis du har oprettet en lokal boks med de tidligere versioner, skal du flytte din lokale boks til skyen. Du kan ikke længere bruge den lokale boks. Du kan bruge Flet i vinduet Flyt til skyen? for at flytte din lokale boks til skyen.

En onlineboks? Dette vindue vises kun, hvis du allerede har konfigureret en lokal boks.

Der er følgende fordele ved at flytte dine Identity Safe-data online:

• Du kan få adgang til dine Identity Safe-data fra enhver computer.

Computeren skal have installeret Norton Security og skal være sluttet til internettet.

• Lader dig få adgang til dine Identity Safe-data på enhver enhed via Norton Identity Safe-websiden.

• Du får mulighed for at synkronisere dine Identity Safe-data automatisk på tværs af forskellige computere via din Norton-konto.

Du skal logge på din Norton-konto for at flytte Identity Safe-data fra den lokale boks til cloudboksen.

Sådan synkroniseres den lokale boks til cloudboksen

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. I vinduet Norton Identity Safe under Log på eller opret konto skal du indtaste mailadressen til din Norton-konto og klikke på Næste.

3. I En boks i skyen? -dialogboksen skal du klikke på Ja, konverter for at konfigurere cloudboksen.

Du kan også klikke på Nej, behold den lokale lige nu og brug funktionen Konvertér til cloudboks, der findes på fanen Generelt i vinduet for identity Safe Settings, når du vil flytte din lokale boks til cloudboksen.

4. I vinduet Cloudboks: Norton-konto skal du skrive dine oplysninger og klikke på Accepter og tilmeld.

5. Når du har modtaget besked om, at opsætningen er gennemført, skal du klikke på Udfør.

6. I dialogboksen Konfiguration af cloudboks udført skal du vælge en af følgende muligheder:

• Klik på Flet for at slette din lokale boks og synkronisere din lokale boks med cloudboksen.

• Klik på Bevar begge for at beholde din lokale boks sammen med din cloudboks.

7. I tilfælde af, at du har forskellige adgangskoder til din lokale boks og onlineboksen, viser Norton en besked med bekræftelse. Vælg en af følgende:

• Klik på Bevar nuværende adgangskode for at bevare den adgangskode, der er lagret i cloudboksen.

• Klik på Bevar importerede adgangskode for at overskrive adgangskoden, der er lagret i cloudboksen med den adgangskode, der er lagret i den lokale boks.

8. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54500323_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016