Sådan synkroniseres den lokale boks til cloudboksen

Du kan synkronisere Password Manager-data fra din lokale boks til din cloudboks. Når du flytter dine data fra den lokale boks til cloudboksen, fjernes alle data i din lokale boks permanent.

De seneste versioner af Norton Security understøtter kun cloudboks-funktionen. Hvis du har oprettet en lokal boks med de tidligere versioner, skal du flytte din lokale boks til skyen. Du kan ikke længere bruge den lokale boks. Du kan bruge Flet i vinduet Flyt til skyen? for at flytte din lokale boks til skyen.

Flyt til skyen? -vinduet vises kun, hvis du har en lokal boks.

Der er følgende fordele ved at opbevare dine Password Manager-data online:

• Du kan få adgang til dine Password Manager-data fra enhver computer.

Norton Security skal være installeret på computeren, som skal have forbindelse til internettet.

• Du kan få adgang til dine Password Manager-data på enhver enhed via Norton Password Manager-websiden.

• Du kan synkronisere dine Password Manager-data automatisk på tværs af forskellige computere via din Norton-konto.

Du skal logge på din Norton-konto for at flytte Password Manager-data fra den lokale boks til cloudboksen.

Sådan synkroniseres den lokale boks til cloudboksen

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Onlinesikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Password Manager.

3. Angiv adgangskoden til din lokale boks i vinduet Password Manager, og klik på Åbn for at logge på Password Manager-boksen.

4. Skift til fanen Generelt i vinduet med indstillinger for Password Manager, og klik på Konverter til cloudboks.

Klik på Ja i bekræftelsesdialogboksen.

5. Indtast adgangskoden til din lokale boks i loginvinduet, og log på den lokale boks.

6. I dialogboksen Flyt til skyen? skal du klikke på Ja, konverter for at konfigurere cloudboksen, hvis der blev valgt Flyt til skyen

7. I vinduet Cloudboks: Norton-konto skal du skrive dine oplysninger og klikke på Acceptér og tilmeld, eller du kan logge på med din eksisterende Norton-konto.

8. Når du har modtaget besked om, at opsætningen er gennemført, skal du klikke på Udfør.

9. I dialogboksen Konfiguration af cloudboks udført skal du vælge en af følgende muligheder:

• Klik på Flet for at slette din lokale boks og synkronisere din lokale boks med cloudboksen.

• Klik på Bevar begge for at beholde din lokale boks sammen med din cloudboks.

10. I tilfælde af, at du har forskellige adgangskoder til din lokale boks og onlineboksen, viser Norton en besked med bekræftelse. Vælg en af følgende:

• Klik på Bevar nuværende adgangskode for at bevare den adgangskode, der er lagret i cloudboksen.

• Klik på Bevar importerede adgangskode for at overskrive adgangskoden, der er lagret i cloudboksen med den adgangskode, der er lagret i den lokale boks.

11. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54500323_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/08/2018