Oprettelse af en lokal boks

Identity Safe gør det muligt at oprette en lokal boks og gemme dine Identity Safe-data for hver Windows-brugerkonto. Alle de data, som du gemmer, og de Identity Safe-indstillinger, som du konfigurerer, gælder kun for den lokale boks. Hvis du gemmer data under én Windows-brugerkonto, kan du ikke få adgang til disse fra en anden brugerkonto. På den måde beskytter Identity Safe dine følsomme data mod at blive misbrugt, selvom du deler computeren med andre.

Sådan oprettes en lokal boks

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på Konfigurer i vinduet Identity Safe.

3. I vinduet for Oprettelse af boks. Boksens adgangskode i Adgangskode til boksen, skal du skrive din adgangskode.

4. Indtast adgangskoden igen i feltet Oprettelse af boks: Bekræft adgangskode

5. Indtast en huskeregel til adgangskoden i feltet Oprettelse af boks: Huskeregel til adgangskode.

6. Klik på Udfør.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54500320_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/01/2016