Oprettelse af en cloudboks

Du kan bruge Password Manager til at oprette en cloudboks, hvor du kan gemme dine Password Manager-data. Du kan kun oprette én cloudboks for hver Norton-konto. Du kan ikke oprette en ny lokal boks. Men du kan flytte data fra den eksisterende lokale boks til en cloudboks, når du opgraderer Norton-programmet. Når du flytter dine Password Manager-data fra den lokale boks til en cloudboks, kan du ikke få adgang til dem i den lokale boks. Cloudboksen gør det nemt at bruge dine Password Manager-data, når du er på farten.

Du kan få adgang til din Password Manager-cloudboks fra alle computere, der har forbindelse til internettet.

Sådan oprettes en cloudboks

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Onlinesikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på Log på i vinduet Kom i gang.

Hvis du ikke har en Norton-konto, så klik på Opret nu! link til oprettelse af ny Norton-konto

4. Skriv din adgangskode i feltet Adgangskode til boksen i vinduet Oprettelse af ny boks: Adgangskode til boksen, og klik på Næste.

5. Bekræft adgangskoden ved at indtaste den igen i vinduet Oprettelse af ny boks: Bekræft adgangskode, og klik på Næste.

6. Indtast en huskeregel til adgangskoden i feltet Oprettelse af ny boks: Adgangskodetip, og klik på Næste.

Hvis du allerede har en backup af dine Password Manager-data, skal du klikke på Importer og vælge den backupfil, der skal flettes med den nye konto.

7. Klik på Udfør.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54500320_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 27/08/2018