Oprettelse af en cloudboks

Identity Safe bruges til at oprette en cloudboks, hvor dine Identity Safe-data kan gemmes. Du kan kun oprette én cloudboks for hver Norton-konto. Du kan ikke oprette en ny lokal boks. Men du kan flytte data fra den eksisterende lokale boks til en cloudboks, når du opgraderer Norton-programmet. Når du flytter dine Identity Safe-data fra den lokale boks til en cloudboks, kan data i din lokale boks ikke åbnes. Cloudboksen gør det nemt at bruge dine Identity Safe-data, når du er på farten.

Du kan få adgang til din Identity Safe-cloudboks fra alle computere, der er forbundet til internettet.

Sådan oprettes en cloudboks

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på Log på i vinduet Kom i gang.

Hvis du ikke har en Norton-konto, så klik på Opret nu! link til oprettelse af ny Norton Account

3. I vinduet Oprettelse af ny boks: Adgangskode til boksen i feltet Adgangskode til boksen skal du skrive din adgangskode og derefter klikke på Næste.

4. I vinduet Oprettelse af ny boks: bekræft adgangskode skal du indtaste adgangskoden igen for at bekræfte og derefter klikke på Næste.

5. Indtast en huskeregel til adgangskoden i feltet Oprettelse af ny boks: adgangskodetip, og klik på Næste.

Hvis du allerede har en backup af dine Identity Safe data, skal du klikke på Import og vælge backup-filen til at flette med den nye konto.

6. Klik på Udfør.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54500320_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/01/2016