Konfiguration af en konto til Norton Password Manager

Med Norton Password Manager kan du administrere dine følsomme oplysninger og få yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner. Password Manager gør det muligt at opbevare dine personlige oplysninger, f.eks. din adresse, loginoplysninger, adgangskoder og kreditkortoplysninger, på en sikker placering.

Du kan gemme følgende typer oplysninger i Password Manager:

• Loginoplysninger, f.eks. bruger-id'er og adgangskoder til dine mailkonti.

• Personlige oplysninger, f.eks. din adresse, fødselsdato, dit pasnummer og cpr-nummer.

• Kreditkortoplysninger, herunder kortnummer og udløbsdato.

Du kan først gemme dine følsomme oplysninger, når du har konfigureret Password Manager og oprettet din boks.

Password Manager gør det muligt at oprette en lokal boks og gemme dine Password Manager-data for hver Windows-brugerkonto. Alle de data, som du gemmer, og de Password Manager-indstillinger, som du konfigurerer, gælder kun for den lokale boks. Hvis du gemmer data under én Windows-brugerkonto, kan du ikke få adgang til dem fra en anden brugerkonto. På den måde beskytter Password Manager dine følsomme data mod at blive misbrugt, selvom du deler computeren med andre.

Du kan bruge Password Manager til at oprette en cloudboks, hvor du kan gemme dine Password Manager-data. Du kan kun oprette én cloudboks for hver Norton-konto. Du kan ikke oprette en ny lokal boks. Men du kan flytte data fra den eksisterende lokale boks til din cloudboks, når du opgraderer til Norton. Når du flytter dine Password Manager-data fra den lokale boks til cloudboksen, fjernes alle data i din lokale boks permanent.

Du kan få adgang til din Password Manager-cloudboks fra enhver computer med forbindelse til internettet.

Data fra Password Manager gemmes online ved hjælp af din Norton-konto. Du kan kun oprette én cloudboks for hver Norton-konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54500247_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/08/2018