Konfiguration af Norton Identity Safe-kontoen

Identity Safe hjælper dig med at administrere dine følsomme oplysninger og giver yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner. Identity Safe giver dig en sikker lagerplads til dine personlige oplysninger, f.eks. din adresse, loginoplysninger, adgangskoder og kreditkortoplysninger.

Identity Safe gør det muligt at gemme følgende:

• Loginoplysninger, f.eks. bruger-id'er og adgangskoder til dine mailkonti.

• Personlige oplysninger, f.eks. din adresse, fødselsdato, dit pasnummer og cpr-nummer.

• Kreditkortoplysninger, herunder kortnummer og udløbsdato.

Du kan først gemme dine fortrolige oplysninger, når du har konfigureret Identity Safe og oprettet din boks.

Identity Safe bruges til at oprette en cloudboks, hvor dine Identity Safe-data kan gemmes. Du kan kun oprette én cloudboks for hver Norton-konto. Du kan ikke oprette en ny lokal boks. Men du kan flytte data fra den eksisterende lokale boks til din cloudboks, når du opgraderer til Norton. Når du flytter dine Identity Safe-data fra den lokale boks til cloudboksen, fjernes alle data i din lokale boks permanent.

Du kan få adgang til din Identity Safe-cloudboks fra enhver computer, der er tilsluttet internettet.

Data fra Identity Safe gemmes online ved hjælp af din Norton-konto. Du kan kun oprette én cloudboks for hver Norton-konto.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54500247_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016