Begrænsning af netværksanvendelse

Begrænsning af netværksanvendelse gør det muligt at kontrollere den netværksbåndbredde, som bruges af Norton-programmet. Begrænsning af netværksanvendelse er som standard aktiveret og indstillet til Ingen begrænsning. I Windows 8 og nyere versioner er standardpolitikken Automatisk. Du kan ændre standardindstillingen for Begrænsning af netværksanvendelse for at reducere den båndbredde, Norton-programmet bruger, hvis din internetforbindelse er langsom.

Hvis du ikke ønsker at begrænse Nortons internetforbrug, kan du enten deaktivere Begrænsning af netværksanvendelse eller indstille netværkspolitikken til Ingen begrænsning.

Begrænsning af den netværksbåndbredde, som bruges af Norton

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

3. Klik på Konfigurer i rækken Begrænsning af netværksanvendelse på fanen Generelle indstillinger. Hvis indstillingen Konfigurer er slået fra, skal du flytte knappen Til/Fra til positionen Til.

4. I vinduet med indstillinger for Begrænsning af netværksanvendelse skal du i kolonnen Politik klikke på rullelisten ud for den netværksforbindelse, du vil konfigurere en politik for.

5. Vælg en af følgende muligheder:

• Automatisk Lader Norton-programmet modtage alle virusdefinitionsopdateringer og programopdateringer med udgangspunkt i omkostningsbevidsthedspolitikken i Windows.

Funktionen Automatisk kan kun anvendes i Windows 8 og nyere.

• Ingen begrænsning Lader Norton-programmet bruge den nødvendige netværksbåndbredde til at hente alle virusdefinitioner og programopdateringer. Hvis du bruger Windows 7 eller tidligere versioner, er standardpolitikken Ingen begrænsning.

• Økonomi Giver kun Norton-programmet adgang til internettet for at hente vigtige programopdateringer og virusdefinitioner. Hvis du har en begrænset internetforbindelse, sikrer indstillingen Økonomi, at computeren er beskyttet mod kritiske sikkerhedstrusler.

• Ingen trafik Forhindrer Norton i at oprette forbindelse til internettet. Hvis du vælger denne politik, kan Norton-programmet ikke hente kritiske virusdefinitioner og programopdateringer, og enheden kan dermed blive sårbar over for potentielle trusler og virusangreb.

6. Klik på Anvend og derefter på OK.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Funktionen Bevidsthed om netværksomkostninger gør det muligt at oprette politikker for at begrænse brugen af internettet for Norton. Du kan definere den mængde båndbredde, som Norton kan bruge.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54476847_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016