Sådan aktiveres eller deaktiveres Begrænsning af netværksanvendelse

Du kan konfigurere politikker for at begrænse Nortons internetforbrug. Hvis du ikke ønsker at begrænse Norton-programmets internetforbrug, skal du deaktivere Begrænsning af netværksanvendelse.

Hvis du synes, at Norton optager for meget netværksbåndbredde, kan du aktivere Bevidsthed om netværksomkostninger. Du kan derefter konfigurere politikker for at begrænse Nortons internetforbrug. Norton-programmet opretter forbindelse til internettet på baggrund af den politik, som du har angivet i vinduet Begrænsning af netværksanvendelse. Som standard er Bevidsthed om netværksomkostninger aktiveret.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Begrænsning af netværksanvendelse

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

3. På fanen Generelle indstillinger skal du i rækken Begrænsning af netværksanvendelse flytte knappen Til/Fra til positionen Fra eller Til.

4. Klik på Anvend og derefter på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54476814_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016