Sådan fjerner du en mailport fra Beskyttede porte

Hvis en port ikke skal beskyttes af Norton, kan du fjerne porten fra vinduet Beskyttede porte.

Norton beskytter automatisk standard SMTP-port 25 og standard POP3-porten 110. Du kan ikke fjerne standardportene.

Sådan fjerner du en mailport fra Beskyttede porte

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton

2. Klik på AntiSpam i vinduet Detaljerede indstillinger under Indstillinger.

3. Klik på Konfigurer i rækken Beskyttede porte på fanen Filter.

4. Gå til vinduet Beskyttede porte, klik på den port, der skal fjernes, og klik derefter på Fjern.

5. Klik på Anvend og klik derefter på OK.

6. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54476808_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016