Sådan føjes POP3- og SMTP-porte til Beskyttede porte

Norton beskytter automatisk POP3- og SMTP-standardportene for at beskytte mailprogrammet mod virus og andre sikkerhedstrusler.

Norton understøtter alle mailkonti, som bruger kommunikationsprotokollerne POP3 og SMTP, men understøtter ikke SSL-krypterede mailporte. Norton kan også scanne alle indgående og udgående mails.

Symantec anbefaler, at du kontrollerer mailprogrammets POP3- og SMTP-portnumre, så dine mails beskyttes. Hvis dit mailprogram ikke bruger standardportnumrene, skal du manuelt tilføje portnumrene i vinduet Beskyttede porte. Det beskytter mailprogrammet mod virus og andre sikkerhedstrusler.

Hvis portnumrene i dit mailprogrammet ikke tilføjes i vinduet Beskyttede porte, er mailprogrammet ikke beskyttet. Portnumrene til dit mailprogram fås af internetudbyderen (ISP).

Du kan kun tilføje de portnumre, der ikke er blevet tildelt andre protokoller af Internet Assigned Numbers Authority (IANA). Standardporte, som IANA har tildelt andre protokoller, er blokerede. Yderligere oplysninger findes på IANA-webstedet.

Sådan føjes POP3- og SMTP-porte til Beskyttede porte

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på AntiSpam i vinduet Detaljerede indstillinger under Indstillinger.

3. Klik på Konfigurer i rækken Beskyttede porte på fanen Filter.

4. Klik på Tilføj i vinduet Beskyttede porte.

5. Gå til vinduet Tilføj den port, der skal beskyttes på rullelisten Porttype, og gør et af følgende:

• Klik på POP3 for at tilføje en port til indgående mails.

• Klik på SMTP for at tilføje en port til udgående mails.

6. Indtast portnummeret i boksen Port.

Portnummeret skal være mellem 1 og 65535.

7. Klik på OK.

8. Gå til vinduet Beskyttede porte, klik på Anvend, og klik derefter på OK.

9. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54476805_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016