Konfiguration af strømkilden

Du kan vælge strømkilde for Norton-programmet for at udføre baggrundsopgaverne. Baggrundsopgaver er Norton-specifikke opgaver, som Norton-programmet udfører, når computeren er inaktiv.

Baggrundsopgaver omfatter Hurtig scanning, Automatisk LiveUpdate, Norton Community Watch, Norton Insight, Komplet systemscanning, Optimering vha. Insight. Norton-programmet bruger mere strøm, når der køres baggrundsopgaver. Som standard udfører Norton-programmet kun disse opgaver, når computeren er sluttet til en ekstern strømkilde. Hvis computeren kører på batteri, udføres der ingen baggrundsopgaver af Norton-programmet. Derimod forlænges den tid, hvor computeren kan køre på batteri.

Men du kan vælge strømkilden, der skal bruges til at udføre baggrundsopgaverne. Du kan konfigurere en strømkilde for hver af baggrundsopgaverne.

Sådan konfigureres en strømkilde

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på Konfigurer i rækken Baggrundsopgaver.

4. Gå til vinduet Baggrundsopgaver, find kolonnen Strømkilde, klik på linket Konfigurer for den baggrundsopgave, der skal konfigureres en strømkilde for.

5. Vælg en af følgende indstillinger i vinduet Strømkilde :

• Ekstern

Udfører kun baggrundsopgaven, når computeren bruger en ekstern strømkilde.

• Ekstern strømkilde og batteri

Gør det muligt for baggrundsopgaven at køre, selvom computeren bruger en ekstern strømkilde eller kører på batteri.

Hvis du vælger denne indstilling, udføres baggrundsopgaven i Norton-programmet, når computeren ikke er aktiv. Indstillingen tager ikke hensyn til den type strømkilde, som computeren bruger.

6. Klik på OK.

7. Klik på Luk i vinduet Baggrundsopgaver.

Overvågning af baggrundsopgaver i Norton-programmet

Baggrundsopgaver

Visning af oplysninger om systemaktiviteterne

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54476738_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 08/01/2015