Hvordan finder jeg min Norton-produktnøgle

Du kan finde din produktnøgle på flere måder alt efter din situation. Den bedste metode er at hente den fra din Norton-konto.

I de fleste tilfælde behøver du ikke produktnøglen for at opdatere Norton-abonnementet. Hvis Norton-programmet er udløbet, eller der vises et forkert antal abonnementsdage, skal du muligvis downloade programmet via din konto med det nuværende abonnement.

Download og installer Norton-programmet

1. Gå ind på norton.com/setup.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

3. Klik på Download Norton i vinduet Konfiguration.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer eller Microsoft Edge: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på Overførsler øverst til højre i browseren for at se de downloadede filer, og klik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Klik på den downloadede fil nederst til venstre.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

7. Norton-programmet er nu installeret og aktiveret.

Sådan finder du produktnøglen

• Du finder produktnøglen på forskellige måder, afhængigt af hvordan du har købt Norton-programmet. Vælg en af følgende muligheder:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54413149_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 25/10/2016