Sådan finder du Norton-produktnøglen

Du kan finde din produktnøgle på flere måder alt efter din situation. I de fleste tilfælde behøver du ikke produktnøglen for at opdatere Norton-abonnementet. Hvis din Norton-enheds sikkerhedsprodukt er udløbet eller viser forkerte abonnementsdage, skal du muligvis downloade produktet fra din konto, der har det aktuelle abonnement. Du kan læse mere i Download og installer dit Norton-produkt fra din konto.

Hvis meddelelsen "Ugyldig produktnøgle" vises, når du forsøger at aktivere Norton, skal du læse Meddelelsen "Ugyldig produktnøgle".

Hvis du kommer fra Kina, Japan eller Korea, kan din produktnøgle findes i den anden e -mail, der sendes med købsoplysningerne.

Sådan finder du produktnøglen

Du finder produktnøglen på forskellige måder, afhængigt af hvordan du har købt Norton-programmet. Vælg en af følgende muligheder:

Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Hvis du ser meddelelsen "Fejl 2: Aktiveringsnøglen genkendes ikke ...", når du aktiverer Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate, skal du læse Fejl: "Fejl 2: Aktiveringsnøglen genkendes ikke ..." ved aktivering af Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

1. Log ind på din -konto.

2. Mit abonnement -siden skal du rulle ned under Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate, hvor du kan finde produktnøglen.

Skriv eller kopier produktnøglen.

3. Åbn Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

4. Klik på Aktivér nu.

5. Indtast produktnøglen til Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate, og klik på Aktiver nu.

Hvis du ser fejl under aktiveringen, er det sandsynligt, at den produktnøgle, du har indtastet, er forkert, eller at den er til et andet produkt. Kontrollér, om produktnøglen er indtastet korrekt, og prøv at aktivere igen.

Norton-konto

1. Klik på Hjælp > My Norton øverst i vinduet med Norton-programmet.

Hvis du ikke kan starte Norton-programmet, kan du gå direkte til din Norton-konto.

2. Vælg dit Norton-produkt på fanen Mit Abonnement.

Kopiér produktnøglen.

Norton Online Butik

Hvis du har hentet programmet i Nortons onlinebutik, står produktnøglen eller vejledningen til at hente den i mailen med bekræftelsen på købet.

Hvis du har købt dit produkt i onlinebutikken i Hongkong, skal du læse Sådan finder du produktnøglen til et produkt købt i onlinebutikken i Hongkong.

Forhandlerkort

Hvis du har købt programmet i en æske online eller i en butik, er nøglen i æsken eller trykt på et kort, der ligger i æsken.

Tredjeparts websted

Produktnøglen findes i en mail med bekræftelsen på din ordre. Hvis du ikke kan finde mailen med bekræftelsen, kan du prøve at kigge i din mappe med spam-mail.

Tjenesteudbyder

Dit Norton-produkt kan enten aktiveres vha. en pinkode, som du har fået fra din tjenesteudbyder, eller det kan downloades og installeres fra tjenesteudbyderens portal.

For mere information, læs Installér dit Norton-produkt fra din tjenesteudbyder.

TechBench - computerværksted

Hvis Norton-programmet er købt hos TechBench, findes Norton-produktnøglen på din Norton-konto, når du har gennemført produktaktiveringen. Fra TechBench får du også et aktiveringskort, som Norton-produktkoden er trykt på, til Norton-programmet.

Download og installer dit Norton-produkt

Download og installer dit Norton-produkt fra din konto

1. Log ind på din -konto.

2. Hvis du ikke allerede er logget ind på din konto, bliver du bedt om at logge ind. Indtast din mailadresse og adgangskode, og klik på Log på.

3. Klik på Download i vinduet Mit Norton.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Windows: Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på den fil, du har downloadet.

• Mac: Tryk på Kommando + Alternativ + L for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på den fil, du har downloadet.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

7. Norton-programmet er nu installeret og aktiveret.

For mere hjælp, kontakt Kundeservice og support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54413149
Operativsystem windows,mac,android,ios
Sidst ændret: 05/11/2021