Konfigurerbeskyttelse fra start

Funktionen Beskyttelse fra start, øger sikkerhedsniveauet fra det tidspunkt, hvor computeren startes op. Så snart du starter computeren, startes Auto-Protect af Norton, og alle nødvendige drivere og plug-ins fungerer. Funktionen sikrer øget beskyttelse, så snart du tænder computeren.

Konfigurerbeskyttelse fra start

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. På fanen Automatisk beskyttelse i rækken Beskyttelse fra start skal du klikke på en af indstillingerne. Du kan vælge mellem:

• Aggressiv

• Normal

• Fra

4. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54348500_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016