Tilføjelse af elementer til Signaturundtagelser

Hvis du vil udelade en sikkerhedsrisiko fra scanningerne, skal du føje den pågældende sikkerhedsrisiko til vinduet Signaturundtagelser. Du kan vælge en kendt risiko på baggrund af dens navn og føje den til listen.

Når du udelader en kendt sikkerhedsrisiko fra Niveau-scanningerne, reduceres computerens beskyttelsesniveau. Du bør kun udelade elementer, hvis du er helt sikker på, at de ikke er inficerede.

Sådan føjes en signatur til Signaturundtagelser

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton

2. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på fanen Scanninger og risici i vinduet Antivirus.

4. Klik på Konfigurer i rækken Signaturer der skal udelades fra scanningerne under Undtagelser/lave risici.

5. Klik på Tilføj i vinduet Signaturundtagelser.

6. Klik på en sikkerhedsrisiko, der skal udelades, i vinduet Sikkerhedsrisici, og klik derefter på Tilføj.

7. Klik på Anvend i vinduet Signaturundtagelser, og klik derefter på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54298598_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016