Tilpasning af indstillingerne for scanninger ved inaktivitet

Norton-programmet sikrer din Mac mod de seneste sikkerhedstrusler ved automatisk at scanne computeren med funktionen Scanninger ved inaktivitet. Med Scanninger ved inaktivitet registreres de tidspunkter, hvor du ikke bruger din Mac, hvorefter scanningen køres.

Scanningsindstillingerne for inaktivitet ændres ikke, når Mac-computeren anvendes af en anden bruger. Norton-programmet registrerer, når Mac-computeren er inaktiv, og kører scanningen ved inaktivitet med de indstillinger, som er konfigureret.

Tilpasning af indstillingerne for scanninger ved inaktivitet

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Beskyt min Mac i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Scanninger ved inaktivitet.

4. Tilpas scanningsindstillingerne i vinduet Scanninger ved inaktivitet.

Du kan tilpasse scanningen på følgende måder:

Hvad skal skannes?

Gør det muligt at angive det område, som Norton-programmet skal scanne. Du kan vælge mellem:

• Startdisk

Udfører en scanning ved inaktivitet på din Macs startdisk.

• Alle brugermapper

Gør det muligt at udføre en scanning ved inaktivitet for alle hjemmemapper på din Mac.

• Hele systemet

Gør det muligt at udføre en scanning ved inaktivitet for alle tilgængelige diske på din Mac.

Scan arkiver i komprimerede arkiver (anbefales)

Gør det muligt at aktivere eller deaktivere Norton-programmets funktion til at scanne de arkiver, der findes i komprimerede arkiver.

Vis resultater fra Scanninger ved inaktivitet

Gør det muligt at se resultatet af den inaktive scanning i vinduet Sikkerhedshistorik. Du kan vælge mellem:

• Kun ved registrering af infektioner

Vælg denne indstilling, hvis du vil se scanningsresultaterne, når der registreres en sikkerhedstrussel.

• Altid

Vælg denne indstilling, hvis du vil se aktiviteterne i Norton-programmet i løbet af scanningen ved inaktivitet. Du kan se aktiviteter såsom udførte scanninger eller scanninger, som blev annulleret på grund af systemaktivitet.

Gendan standardindstillinger

Bruges til at angive de anbefalede indstillinger under Planlagte scanninger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54280641_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 08/09/2016