Sådan fjernes filer fra listen i automatiske scanninger

De arkiver, som medtages i Automatiske scanninger, findes på listen Scan kun disse mapper. Hvis du mener at scanningen af et tidligere medtaget arkiv er unødvendigt, kan du fjerne det fra listen for Automatiske scanninger.

Sådan fjernes en fil fra listen over automatiske scanninger

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Beskyt min Mac i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Automatiske scanninger.

4. Klik på Scan kun disse mapper i vinduet Automatiske scanninger.

5. Vælg den mappe, du vil fjerne fra listen, og klik derefter på -.

6. Klik på Arkivér.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54280626_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016