Sådan fjernes filer fra undtagelseslisten i automatiske scanninger

Hvis du mener, at nogle af de arkiver, der udelades fra Automatiske scanninger, er sårbare, kan du fjerne arkiverne fra listen. De fjernede arkiver føjes automatisk til Automatiske scanninger.

Sådan fjernes en fil fra undtagelseslisten i automatiske scanninger

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Beskyt min Mac i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Automatiske scanninger.

4. Klik på Scan ikke disse mapper i vinduet Automatiske scanninger.

5. Vælg den mappe, du vil fjerne fra undtagelseslisten, og klik derefter på -.

6. Klik på Arkivér.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54280611_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016