Udeladelse af filer fra automatiske scanninger

Norton-programmet scanner som standard alle arkiver og mapper på din Mac. Du kan dog konfigurere den til at undlade at scanne bestemte arkiver eller biblioteker. Du kan udelade ofte brugte programmer fra Automatiske scanninger for at reducere scanningstiden.

Udeladelse af en fil fra automatiske scanninger

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Beskyt min Mac i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Automatiske scanninger.

4. Klik på Scan ikke disse mapper i vinduet Automatiske scanninger.

5. Klik på +.

6. Find den mappe, der ikke skal scannes automatisk af Norton-programmet.

7. Klik på Undtag.

8. Klik på Arkivér.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54280592_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016