Sådan medtages filer i automatiske scanninger

Hvis du mener, at et arkiv eller program på din Mac er sårbart, kan du føje det til Automatiske scanninger.

Hvis du f.eks. mener, at mappen Overførsler på din Mac, der ofte bruges til at hente arkiver fra internettet, er sårbar, kan du føje mappen Overførsler til Automatiske scanninger. Norton-programmet scanner mappen, når den ændres, og sikrer, at din Mac ikke inficeres.

Du kan bruge indstillingen Scan kun disse mapper og tilpasse Automatiske scanninger, så det kun er udvalgte arkiver, der scannes.

Sådan medtages en fil i automatiske scanninger

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Beskyt min Mac i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Automatiske scanninger.

4. I vinduet Automatiske scanninger skal du vælge Scan kun disse mapper i rullelisten.

5. Klik på +.

6. Søg efter den mappe, der skal scannes automatisk.

7. Klik på Tilføj.

8. Klik på Arkivér.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54278144_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016